Your cart0
€ 0.00
0 items
€ 0.00
Your cart0
€ 0.00
0 items
€ 0.00

Συχνές ερωτήσεις

Είναι απαραίτητο να διατηρείτε συνέπεια στην τήρηση της φαρμακευτικής συνταγής. Ωστόσο, αν παρατηρήσετε ότι έχετε χάσει μια δόση, δώστε την το συντομότερο δυνατόν. Αν έχει περάσει η ώρα για την επόμενη δόση, προχωρήστε με το συνηθισμένο πρόγραμμα δόσεων σας. Υπό καμία συνθήκη μην αντισταθμίσετε μια χαμένη δόση με τη λήψη διπλής δόσης.
Σε περίπτωση απώλειας της συνταγής σας, συνιστάται να επικοινωνήσετε άμεσα με τον γιατρό σας για την έκδοση μιας νέας συνταγής. Ή, εάν το φάρμακο αγοράστηκε προηγουμένως, η επικοινωνία με το φαρμακείο που το διανέμει μπορεί να σας επιτρέψει να λάβετε αντίγραφο της συνταγής σας.
Η απόρριψη φαρμάκων στα οικιακά απορρίμματα ή στο νεροχύτη αποτελεί έντονα αποτρεπτέα πρακτική. Κάποια φάρμακα ενέχουν περιβαλλοντικούς κινδύνους και, αν απορριφθούν εσφαλμένα, μπορεί να χρησιμοποιηθούν κακόβουλα από μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Συνιστάται να ενημερωθείτε από τα τοπικά φαρμακεία ή ιατρικά κέντρα για τα προγράμματα απόρριψης φαρμάκων που αφορούν επικίνδυνες ουσίες.

Οι συναλλαγές μας επεξεργάζονται μέσω πληρωμής με πιστωτική κάρτα Visa, MasterCard, AMEX, Bitcoin, Tether (USDТ), Skrill, Neteller, Paysafe:cash, Paysafecard, Klarna (Sofort), GooglePay (WorldLine).

Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 1 έως 2 εργάσιμων ημερών. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις παράδοσης λόγω εξωτερικών παραγόντων όπως άσχημες καιρικές συνθήκες ή καθυστερήσεις στο τελωνείο.
Αν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε αρνητική επίδραση μετά τη λήψη φαρμάκου, είναι ζωτικής σημασίας να επικοινωνήσετε άμεσα με τον ιατρό σας. Μπορεί να είναι απαραίτητες αλλαγές στη φαρμακευτική θεραπεία σας, συμπεριλαμβανομένης της διακοπής ή της αντικατάστασης του φαρμάκου.
Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα email με έναν αριθμό παρακολούθησης. Αυτός ο αριθμός σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την κατάσταση της αποστολής σας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του μεταφορικού.
Τα προϊόντα μπορούν να αναζητηθούν χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αναζήτησης της ιστοσελίδας ή πλοηγώντας μέσω των διαφόρων κατηγοριών προϊόντων που είναι διαθέσιμες.
Το φαρμακείο μας περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων συνταγογραφούμενων φαρμάκων, συμπληρωμάτων διατροφής, προϊόντων για τη σεξουαλική ευεξία και προϊόντων περιποίησης δέρματος και μαλλιών.
Για απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, παρακαλώ ανατρέξτε στις πληροφορίες που παρατίθενται παρακάτω.
Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει μέσω live chat, τηλεφώνου ή email για συμβουλές σχετικά με την επιλογή προϊόντος, εξασφαλίζοντας ότι θα βρείτε το πιο κατάλληλο προϊόν για τις ανάγκες σας.
Οι χρόνοι παράδοσης εξαρτώνται από τη γεωγραφική σας τοποθεσία και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Συνήθως, οι εγχώριες αποστολές ολοκληρώνονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών, ενώ οι διεθνείς αποστολές μπορεί να απαιτούν περισσότερο χρόνο.
Επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατόν αν επιθυμείτε να ακυρώσετε μια παραγγελία. Είναι δυνατή η ακύρωση παραγγελίας πριν από την αποστολή της. Ωστόσο, μόλις η παραγγελία έχει αποσταλεί, η ακύρωση δεν είναι πλέον δυνατή.

Η παρακολούθηση της παραγγελίας είναι δυνατή συνδεόμενος στο λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα μας και αυτό θα σας δώσει περισσότερες πληροφορίες για το πώς επεξεργάζεται και πού βρίσκεται.

Ελπίζουμε ότι αυτές οι πληροφορίες σας ήταν χρήσιμες!